ЛОЯЛНОСТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ


Адвокат Незрет Бабучев - Софийска адвокатска колегия

БОГАТ ОПИТ В ПРАВНАТА ЗАЩИТА НА ГРАЖДАНИ

В съдебна зала

Процесуално представителство и защита на граждани по граждански и административни дела.

 
 

Пред вашите партньори

Правна и консултантска помощ при организиране и водене на преговори, сключване на търговски договори и осъществяване на бизнес отношения.

 
 

Пред нотариус

Подготовка и изповядване на всякакъв вид сделки пред нотариус –договори, сделки за прехвърляне на недвижими имоти, МПС, дружествени дялове, търговски предприятия и др.

 
 

Незрет Бабучев пред БНР

Адвокат Бабучев: Гражданинът трябва да плаща само това, което идва в неговия имот


Само в най-новите сгради, където има индивидуални топломери, нещата са точни. Повечето абонати обаче са в стари сгради със стари инсталации, където топлинната загуба е над 50 вата на кубически метър. Законодателят трябва да реши проблемът веднъж завинаги. Това коментира в предаването "Нещо повече" адвокат Незрет Бабучев. По думите му, трябва изцяло да се преосмислят инсталациите и да има индивидуално измерване, за да няма кражби. Той е категоричен, че огромните сметки на абонатите на топлофикационните дружества са заради кражби.

Гражданинът трябва да плаща само това, което идва в неговия имот, подчерта още адвокатът. Според него обаче, че ефектът от подаване на жалба до ДКЕВР, който по принцип трябва да бъде "истинска енергийна полиция", ще бъде нулев.

Най-драстичният случай на адвокат Бабучев е иск за 16 хил. лв. срещу гражданин, който няма нито парно, нито вода: Това беше арогантна наглост от страна на топлофикационното дружество да предявява такава сума само за т.нар. сградна инсталация, което за мен е незаконосъобразно. 

Интервю на Емилия Антова

Адвокат Незрет Бабучев - Софийска адвокатска колегия

гр.София ул.Клокотница № 2А, Бизнес център "Ивел"
ет.2 офис 8

02/417 92 99; 088 681 70 08; 089 543 57 35

Google + Facebook Twitter LinkedIn
WebDesignBG