ЛОЯЛНОСТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ


Адвокат Незрет Бабучев - Софийска адвокатска колегия

БОГАТ ОПИТ В ПРАВНАТА ЗАЩИТА НА ГРАЖДАНИ

В съдебна зала

Процесуално представителство и защита на граждани по граждански и административни дела.

 
 

Пред вашите партньори

Правна и консултантска помощ при организиране и водене на преговори, сключване на търговски договори и осъществяване на бизнес отношения.

 
 

Пред нотариус

Подготовка и изповядване на всякакъв вид сделки пред нотариус –договори, сделки за прехвърляне на недвижими имоти, МПС, дружествени дялове, търговски предприятия и др.

 
 

Електронните пари ни пазят от корупцията

Електронните пари ни пазят от корупцията

Електронното плащане е един от най-ефективните методи за борба с корупцията, която у нас е доста голяма. Това стана ясно по време на вчерашното представяне на първата книга на адвокат Незрет Бабучев - "Пороците на властта". Той е водил редица дела срещу монополната дейност на големите компании у нас и колективния иск срещу Топлофикация-София преди години, когато имаше рекордни оплаквания от надписани сметки за отопление.

Адвокатът поставя корупцията, като основен проблем пред българското общество заедно с демагогията, безотговорността и леността на хората. В "Пороците на властта" се предлага създаването на електронни системи за плащане на заплати и услуги "или парите в брой стават синоним на мръсни пари". Бабучев предлага плащането в заведения и магазини да става само с използването на дебитни и кредитни карти. Той настоява и за електронизация на административните услуги и предлага въвеждането на система за тотален информационен контрол.

Бабучев каза, че е бил провокиран да напише „Пороците на властта",  защото никой преди него не е направил обстоен анализ на проблемите на обществото. „Юристите трябва да лекуват болестите на обществото и в тази книга аз давам моите предложения за справяне с проблемите" посочи Бабучев. Той коментира, че съвременните проблеми на обществото имат както икономически, така и юридически характер.

„Смятам, че в България има политически елит, който да може да прави успешна демокрация аз съм обаче съм експерт и в качеството си на такъв написах тази книга. И затова няма да посочват конкретни имена", каза още адвокатът.

Адвокат Незрет Бабучев - Софийска адвокатска колегия

гр.София ул.Клокотница № 2А, Бизнес център "Ивел"
ет.2 офис 8

02/417 92 99; 088 681 70 08; 089 543 57 35

Google + Facebook Twitter LinkedIn
WebDesignBG