ЛОЯЛНОСТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ


Адвокат Незрет Бабучев - Софийска адвокатска колегия

БОГАТ ОПИТ В ПРАВНАТА ЗАЩИТА НА ГРАЖДАНИ

В съдебна зала

Процесуално представителство и защита на граждани по граждански и административни дела.

 
 

Пред вашите партньори

Правна и консултантска помощ при организиране и водене на преговори, сключване на търговски договори и осъществяване на бизнес отношения.

 
 

Пред нотариус

Подготовка и изповядване на всякакъв вид сделки пред нотариус –договори, сделки за прехвърляне на недвижими имоти, МПС, дружествени дялове, търговски предприятия и др.

 
 

Незрет Бабучев пред БНР

Незрет Бабучев: Трябва да отпадне таксата сградна инсталация


Идеята да не може да се "разведем" с топлофикацията, която ни обслужва, е тотално закрепостяване, което противоречи на гражданското право у нас, а прогнозното начисляване е юридически абсурд.

Всеки гражданин следва изрично да поиска, че иска да купува енергия с молба-заявление и изрично, че е съгласен с тези условия. Това нещо не се прави, а по презумпция се приема, че те са потребители. За да имаме договор, ние трябва да имаме свободно волеизявление, което означава да заявим, че искаме да купуваме. Това каза адвокат Незрет Бабучев в интервю за предаването "12+3".
Според Бабучев трябва да отпадне таксата сградна инсталация.

Емил Измирлиев, който написа книгата "Бандитска Топлофикация" заяви: Вече повече от 12 години българските абонати на Топлофикация са подложени на пладнешки грабеж и заблуждения, както и на рекет, измама, заплахи и изнудване, при което системно са ограбвани от монополиста Топлофикация.

Репортаж на Андрей Борисов

Адвокат Незрет Бабучев - Софийска адвокатска колегия

гр.София ул.Клокотница № 2А, Бизнес център "Ивел"
ет.2 офис 8

02/417 92 99; 088 681 70 08; 089 543 57 35

Google + Facebook Twitter LinkedIn
WebDesignBG